Sanibri keukens Hasselt

Sanibri keukens Hasselt? Sanibri werd in 1964 opgericht aan de Kempischesteenweg te Hasselt door Rene Brillouet, nog geen 2 jaar later werd het assortiment van Sanibri al uitgebreid. In 1986 namen dochter en schoonzoon het roer van het bedrijf over, dit zorgde ervoor dat de derde generatie aan het hoofd staat van het bedrijf. Sanibri is dus echt een familiebedrijf.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Sanibri keukens Hasselt toonzaalSanibri keukens keukens Hasselt

Sanibri keukens
Herkenrodesingel 77/1
3500 Hasselt
011 26 95 70
www.Sanibri.be

Sanibri keukens Hasselt openingsuren

De openingsuren van de toonzaal Hasselt zijn als volgt:

Maandag t/m donderdag geopend:
van 08:30 t/m 12:00 en van 13:00 t/m 17:30 uur.
Vrijdag geopend:
van 08:30 t/m 12:00 uur en van 13:00 t/m 16:30
zaterdag geopend:
van 09:00 t/m 12:00 uur.

Op zondag is de toonzaal gesloten.

Sanibri keukens Hasselt zondagen

Op zondag is de toonzaal in Hasselt helaas gesloten. Zodra hier in de toekomst verandering in komt, dan zullen wij dit natuurlijk vermelden op de site.

Sanibri keukens telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Sanibri keukens Hasselt? Sanibri keukens wilt u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt daarom telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. Zij zullen direct voor u klaar staan en zullen al uw vragen beantwoorden. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 011 26 95 70.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Hier kunt u selecteren waar u een vraag over heeft. Zodra zij uw aanvraag ontvangen hebben zullen zij deze zo snel mogelijk behandelen. Klik hier voor de contact aanvraag.

Wilt u meer informatie over Sanibri keukens in Hasselt, klik dan hier.