Pure Home keukens Hasselt

Pure Home keukens Hasselt? Door middel van een groot aanbod, keukens die variëren van strak en modern tot zeer stijlvol en landelijk. Dit is mogelijk met de meest verscheidene materialen, worden uw wensen voor een keuken vervuld. Pure Home keukens neemt het liefst de touwtjes in handen, ze willen graag alles regelen van A tot Z (natuurlijk naar uw wens). Wanneer ze dit doen wordt alles daadwerkelijk geregeld door vakkundige werknemers.

Pure Home keukens HasseltPure Home keukens

Pure Home keukens Hasselt
Kempische Steenweg 372
3500 Hasselt
011 247 200
www.purehome.be

Pure Home keukens Hasselt openingsuren

De openingsuren van de toonzaal Hasselt zijn als volgt:

Maandag gesloten / Op afspraak mogelijk
Dinsdag van 13:00 t/m 18:00 uur. / Op afspraak mogelijk
Woensdag 13:00 t/m 18:00 uur / Op afspraak mogelijk
Donderdag 13:00 t/m 18:00 uur / Op afspraak mogelijk
Vrijdag 13:00 t/m 18:00 uur / Op afspraak mogelijk
Zaterdag: 13:00 t/m 18:00 uur / Op afspraak mogelijk
Zondag: gesloten / elke eerste zondag van de maand open van 13:00 t/m 17:00 uur.

Pure Home keukens Hasselt zondagen

Normaal gesproken is de winkel op zondag gesloten, echter is op elke eerste zondag van de maand de winkel geopend van 13:00 t/m 17:00 uur. Dus mocht u de eerste zondag van de maand geen plannen hebben, voel u vrij om een kijkje te nemen in de showroom van Pure Home keukens.

Pure Home keukens telefonisch contact

Heeft u een opmerking of een vraag voor Pure Home keukens Hasselt? Pure Home keukens wil voor u klaar staan en u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. In dat geval kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met de toonzaal tijdens de openingsuren. Zij zullen direct voor u klaar staan en al uw ideeën en vragen beantwoorden. U kunt Pure Home bereiken op 011 247 200

Klantenservice van Pure Home

Heeft u een vraag waar u niet voor naar de vestiging wilt, dan kunt u ook via de site een contact formulier invullen waardoor u contact opneemt met de algemene klantenservice van Pure Home. Zodra Pure home uw aanvraag ontvangen heeft zullen zij deze zo snel mogelijk behandelen en zult u zo spoedig mogelijk reactie terug hebben. Zie hier het contactformulier.

Wilt u meer informatie over Pure Home keukens in Hasselt? Dat is natuurlijk mogelijk, klik hier voor meer informatie.