Krëfel keukens Hasselt

Krëfel keukens Hasselt? Krëfel keukens werd in 1958 opgericht, de naam is afgeleid is van het Duitse stadje Krefeld. Inmiddels heeft Krëfel al 45 Krëfel keukens verkooppunten. De firma bestaat nu meer dan 60 jaar.

Krëfel keukens heeft bedrijfsfilosofie die kan worden samengevat in 2 principes, dat zijn diepgaand respect voor de klant en de wens om een ongeëvenaarde prijs en kwaliteit te leveren.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Krefel keukens Hasselt toonzaalKrëfel keukens Hasselt

Krëfel Keukens
Runkstersteenweg, 247A
3500 Hasselt
011 24 37 72
www.krefelkeukens.be

Krëfel keukens Hasselt openingsuren

De openingsuren van de toonzaal Hasselt zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag geopend:
van 10:00 t/m 19:00 uur.
Op zaterdag is Krëfel geopend:
van 10:00 t/m 18:30 uur.

Zondag is de winkel de gehele dag gesloten.

Krëfel keukens Hasselt zondagen

Op zondag is de toonzaal in Hasselt helaas gesloten. Zodra hier in de toekomst verandering in komt, dan zullen wij dit natuurlijk vermelden op de site.

Klantenservice

Indien u vragen heeft waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging, dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Hier moet u enkele gegevens achterlaten en aangeven wat uw vraag is. Zodra zij uw vraag ontvangen hebben zullen zij deze zo snel mogelijk behandelen. Klik hier voor de contact aanvraag.

Krëfel keukens telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Krëfel keukens Hasselt? Krëfel keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. Zij zullen direct voor u gereed staan en zullen al uw vragen beantwoorden. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 011 24 37 72.

Wilt u meer informatie over Krëfel keukens in Hasselt, klik dan hier.