Keukenontwerpers Hasselt

Keukenontwerpers Hasselt? De Keukenontwerpers in Hasselt staan bekend om de kwalitatief goede keukens, zo werken ze samen met de top merken SieMatic en Art Liniën. Een ander groot voordeel van de Keukenontwerpers is dat dat zij gediplomeerde interieurarchitecten in dienst hebben. Zo kunnen ze samen met u een keuken ontwerpen die niet alleen aansluit op uw kookwensen maar ook perfect aansluit op het interieur en de rest van het huis.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

keukenontwerpers hasseltKeukenontwerpers Hasselt

Keukenontwerpers
Herkenrodesingel 71
3500 Hasselt
0800 20 110
www.keukenontwerpers.com

Keukenontwerpers Hasselt openingsuren

De openingsuren van de toonzaal Hasselt zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag geopend:
van 10:00 t/m 18:00 uur.
Donderdag is er koopavond van 18:00 uur tot 21:00 uur.
Zaterdag geopend:
van 10:00 uur tot 17:00 uur
Op zondag is de winkel gesloten.

Keukenontwerpers Hasselt zondagen

Op zondag is de winkel helaas gesloten. Mocht hier in de toekomst verandering in komen dan zullen wij dat vermelden op onze site.

Keukenontwerpers telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Keukenontwerpers keukens Hasselt? Keukenontwerpers keukens wil u daar zo spoedig mogelijk mee van dienst zijn. U kunt daarom telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. Zij  zullen direct voor u klaar staan en zullen al uw vragen beantwoorden. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 011 25 55 20.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Hier kunt u aangeven waar u een vraag over heeft. Zodra zij uw aanvraag ontvangen hebben zullen zij deze zo snel mogelijk behandelen. Klik hier voor de contact aanvraag.

Wilt u meer informatie over Keukenontwerpers keukens in Hasselt, klik dan hier.