Keuken Boutique Hasselt

Keuken Boutique Hasselt? Keuken Boutique was opgericht in 1975 en opende zijn deuren in Hasselt in 1990. Tijdens hun 25 jarig bestaan waren zij uitgebreid naar exclusieve badkamers. Keuken Boutique bestond nu 40 jaar, en stond nog altijd bekend als een familiebedrijf die kwaliteit keukens leveren tegen een betaalbare prijs.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Keuken Boutique Hasselt toonzaal

Keuken Boutique Hasselt

Keuken Boutique
Kuringersteenweg 355
3511 Hasselt
011 25 48 70

Keuken Boutique Hasselt openingsuren

De keukenzaak Keuken Boutique is permanent gesloten.

Keuken Boutique Hasselt zondagen

Weet u niet wat u wilt doen in het weekend? Elke zondag is de toonzaal van Keuken Boutique uit Hasselt geopend. Kom gerust langs als u vragen heeft over aankoop van uw nieuwe keuken.

Keuken Boutique telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Keuken Boutique Hasselt? Keuken Boutique wilt u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. Wij zullen direct voor u gereed staan en zullen al uw vragen beantwoorden. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 011 25 55 20.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Hier kunt u selecteren waar u een vraag over heeft. Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben zullen wij deze zo snel mogelijk behandelen. Klik hier voor de contact aanvraag.

Ervaringen Keuken Boutique Hasselt

Mensen hebben verschillende ervaringen als het gaat over het proces van de aanschaf van een nieuwe keuken. Deze ervaringen zijn terug te vinden op een aantal verschillende ervaringensites. Iedereen ervaart de aankoop van zijn keuken op een andere manier. De ervaring van een klant met een keukenwinkel is hoe zij dit ervaart, dit betekend natuurlijk niet dat dit ook bij u zo zal zijn. Een klant kan een betere verhouding hebben met de verkoper dan de ander omdat de verkoopmanier hen beter aanstaat. U zal eerder negatieve recensies tegenkomen dan dat ze positief zijn. Omdat iedere ervaring anders is dan de ander. Ga dus niet volledig af op de verhalen die andere mensen op het internet plaatsen.

Wilt u meer informatie over Keuken Boutique keukens in Hasselt, klik dan hier.