Eggo keukens Hasselt

Eggo keukens Hasselt? Eggo keukens Hasselt is veel meer dan alleen maar een showroom met ingerichte keukens, ze tonen keukenruimtes waar bezoekers zich kunnen laten inspireren.

Dankzij een nieuw computerprogramma is het mogelijk uw keuken op maat samen te stellen, de onderdelen en kleuren wijzigen. U kunt gelijk in 3D zien wat het resultaat is. Wat het bij Eggo keukens uniek maakt is de mogelijkheid dat de prijs gelijk word berekend wanneer u een keukenontwerpt.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Eggo keukens HasseltEggo keukens Hasselt

Eggo Keukens
Genkersteenweg, 282
3500 Hasselt
011 23 16 24
www.eggo.be

Eggo keukens Hasselt openingsuren

De openingsuren van de toonzaal Hasselt zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag geopend:
van 10:00 t/m 18:30 uur.
Op zaterdag zijn wij geopend:
10:00 tot 18:00 uur gesloten.

Op zondag is Eggo keukens gesloten.

Eggo keukens Hasselt zondagen

Op zondag is Eggo helaas gesloten. Mocht het in de toekomst toch  gebeuren dat Eggo geopend is, dan zullen wij dat vermelden op de site.

Eggo keukens telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Eggo keukens Hasselt? Eggo keukens wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren. Zij zullen direct voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 011 23 16 24.

Klantenservice

Heeft u vragen waarvoor u niet terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Het mail adres van Eggo is hasselt@eggo.be.

Wilt u meer informatie over Eggo keukens in Hasselt, klik dan hier.