Demo keukens Hasselt

Demo keukens Hasselt? Demo keukens is een familiebedrijf die al 2 generaties bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1986. Uit oorsprong verkocht en plaatste Demo keukens fabriekskeukens. Doordat er niet veel mogelijkheden waren zijn ze overgestapt naar eigen productie van keukens.

Voor keukeninspiratie kunt u deze gratis keukencatalogi thuis ontvangen.

Demo keukens Hasselt

Demo keukens HasseltDemo keukens Hasselt
Kozenstraat
3500 Stevoort – hasselt
011 58 22 26
www.demokeukens.com

Demo keukens Hasselt openingsuren

De openingsuren van de toonzaal Hasselt zijn momenteel niet beschikbaar. Mocht er verandering in komen kunt u dit vinden op de site.

Demo Hasselt zondagen

Er is momenteel geen informatie beschikbaar over de zondagen.

Demo telefonisch contact

Heeft u een vraag of opmerking voor Demo Hasselt? Demo wil u zo spoedig mogelijk van dienst zijn. U kunt telefonisch contact op nemen met deze toonzaal tijdens de openingsuren.

Zij zullen direct voor u gereed staan en zullen al uw vragen beantwoorden. De openingsuren van deze toonzaal kunt u ook op deze pagina vinden. Het telefoonnummer van deze toonzaal is 011 58 22 26.

Demo klantenservice

Heeft u vragen waar u niet voor terecht kunt bij de vestiging? Dan kunt u ook contact opnemen met de algemene klantenservice. Hier kunt u aangeven waar u een vraag over heeft. Zodra zij uw vraag ontvangen hebben zullen zij deze zo snel mogelijk behandelen. Klik hier voor de contact aanvraag.

Wilt u meer informatie over Demo keukens in Hasselt, klik dan hier.